Branddetectie

Met onze systemen slaapt u op beide oren

Wilt u uw woning veiliger maken voor u en uw gezin? Overweeg branddetectie, want branddetectie redt levens. Een simpele brandmelder, brandblusser of een branddeken helpen u al een heel eind op weg, maar dankzij een branddetectiesysteem kunt u pas echt op beide oren slapen.

Tegenwoordig zijn er geavanceerde methoden voor het detecteren van brand. We kunnen uw branddetectiesysteem zelfs integreren met uw inbraakbeveiligingssysteem.

Als u geen inbraaksysteem wenst of heeft, dan kunnen wij u ook een afzonderlijk brandmeldsysteem aanbieden. Dit is voorzien van een duidelijk alarmsignaal zodat iedereen tijdig gewaarschuwd wordt voor elk gevaar of schade. U wordt ook steeds verwittigd van elk alarm op uw smartphone, tablet, computer of via SMS, telefoon of mail.

De beste opties voor elke ruimte

We bieden professioneel advies op maat en helpen u de beste optie te kiezen. Als het gaat om brandbeveiliging voor uw bedrijf, horecagelegenheid, B&B, school of kinderdagverblijf, houden we ongetwijfeld rekening met het brandweerverslag en zorgen we voor de benodigde attesten en keuringsbewijzen voor uw verzekering bij aankoop van het systeem.

Onze toestellen

Wij kiezen voor kwaliteit en werken met een selectie van hoogwaardige merken

Wilt u meer weten over onze producten? Kom langs in onze showroom te Blankenberge of neem contact met ons op.