Inbraakbeveiliging

Systemen voor een complete gemoedsrust

Wij installeren inbraakbeveiliging dat is uitgerust met centrale en diverse detectoren, waaronder bewegingssensoren en branddetectoren.

Onze draadloze alarmsystemen gaan verder dan alleen inbraakdetectie; ze kunnen ook gas, brand en water detecteren, waardoor u vroegtijdig wordt gewaarschuwd voor mogelijke gevaren. Met een persoonlijke aanpak bieden we flexibele opties die aansluiten bij uw levensstijl.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om directe meldingen op uw telefoon te ontvangen bij een alarmmelding thuis of op kantoor.

Voor extra gemoedsrust kunnen we uw alarmsysteem koppelen aan onze 24/7 bewakingscentrale, beheerd door de deskundigen van PRAxIS. Uw veiligheid is onze prioriteit en we werken samen met de besten in de industrie om dit te garanderen.

integratie met bestaande systemen

Onze alarmsystemen bestaan uit hoogwaardige sensoren van gerenommeerde merken. Of u nu de voorkeur geeft aan draadloze of bedrade beveiliging, integratie met slimme technologieën zoals domotica en videofonie, of volledig systeembeheer via een app, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Ons team staat voor u klaar met professioneel advies en oplossingen die comfort en veiligheid naadloos combineren.

Onze toestellen

Wij kiezen voor kwaliteit en werken met een selectie van hoogwaardige merken

Wilt u meer weten over onze producten? Kom langs in onze showroom te Blankenberge of neem contact met ons op.