Elektriciteit

Elektrische installaties & domotica

Bij ons kunt u terecht voor zowel de installatie als de volledige vernieuwing en keuring van uw elektrische installaties in uw woning, kantoor, horecagelegenheid of winkel.

Samen met u bespreken we de mogelijkheden voor de integratie van onder andere lichtpunten, schakelaars en drukknoppen, zodat deze nauwkeurig aansluiten bij uw wensen.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van domoticasystemen die uw leven aanzienlijk gemakkelijker maken.

Comelit Simple Home maakt het mogelijk om verlichting, rolluiken, verwarming en koeling te automatiseren met slechts één tik op een handig touchscreen of via uw smartphone. Dit alles is ontworpen om actief energie te besparen terwijl u tegelijkertijd veilig en comfortabel woont.

Slimme videofonie en buitenposten

Als erkende alarminstallateurs kunnen wij zowel een alarmsysteem als videofonie integreren in het Comelit Simple Home systeem. Met één enkel scherm kunt u uw inbraakbeveiliging, domotica en videofonie beheren. Dit resulteert in een naadloze inbraakpreventie en branddetectie. Videofonie voegt een extra laag van beveiliging toe, zodat u altijd kunt zien wie er aan uw deur is geweest.

Daarnaast biedt Comelit hoogwaardige buitenposten aan die moeiteloos stijl en geavanceerde technologieën combineren, waardoor ze perfect passen bij elke interieurstijl. Duurzaamheid en technische innovaties maken ze compleet. Dankzij hun geavanceerde technologie kunt u de oproepen van uw buitenpost beantwoorden waar u zich ook bevindt.

Onze toestellen

Wij kiezen voor kwaliteit en werken met een selectie van hoogwaardige merken

Wilt u meer weten over onze producten? Kom langs in onze showroom te Blankenberge of neem contact met ons op.