Over ons

Bij HD zijn we gepassioneerd over het creëren van veilige, comfortabele en efficiënte omgevingen voor zowel woningen als bedrijven. Ons uitgebreid aanbod omvat elektriciteit, domotica, verlichting, verwarming, inbraakbeveiliging, branddetectie, camerabewaking, toegangscontrole en videofonie. Zowel voor woningen als kantoren, horeca, winkels als scholen, en andere non-profit organisaties staan we klaar om samen een gepaste oplossing te vinden voor uw situatie en budget. We garanderen een uitstekende service en zijn bereikbaar 7/7 en 24/24 voor noodgevallen.

Wij zijn een familiaal en flexibel bedrijf waar vakmanschap, maatwerk en uitstekende afwerking centraal staan. Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren specialisten, waaronder vaklui gecertifieerd in beveiliging, en dit voor zowel installatie als nazorg en onderhoud.

Met Oostende als onze uitvalsbasis bedienen we de kust, regio Brugge en het achterliggende binnenland. We begrijpen de specifieke behoeften van onze regio en bieden oplossingen die perfect passen bij lokale situaties.

Bezoek onze showroom in Blankenberge

Bovendien beschikken we over een ruime showroom van 90m2 in Blankenberge waar u terecht kan om onze producten in detail te bekijken. Producten van hoogwaardige merken en leveranciers, die we doorheen de jaren op basis van kwaliteit, design en gebruiksvriendelijkheid met zorg selecteerden. Wij helpen u graag bij het maken van weloverwogen beslissingen.

Onze aanpak

1. Uw contactopname of prijsaanvraag

Uw contactopname wordt gevolgd door telefonisch contact om een inschatting te maken van uw project, de benodigde installaties, reparaties of depannages.

In het geval van keuringen, reparaties en depannages komt een technicus ter plaatse.

Bij projecten met onmiddellijke uitvoering komt onze bedrijfsleider persoonlijk bij u langs om de projectinhoud, mogelijkheden, benodigde materialen en budgettering met u te bespreken.

2. Schriftelijke offerte & planning

Na de eerste bespreking van uw project ontvangt u van ons een schriftelijke prijsofferte.

Daarnaast stellen we een gedetailleerde planning op en bepalen we de deadlines.

3. Materiaalkeuze & uitvoering project

Wij begeleiden u bij het selecteren van de benodigde materialen en een design dat naadloos aansluit bij uw interieur of exterieur, zowel voor uw woning als uw bedrijf.

U kunt hiervoor onze showroom bezoeken, waar u al onze producten en materialen in detail kunt bekijken en testen, en waar u aanvullend advies krijgt.

Zodra u uw keuze heeft gemaakt, starten we met de werkzaamheden volgens de opgestelde planning.

4. Voltooiing & after-sales

Wij zorgen voor een uitstekende eindafwerking en bieden een vlotte after-sales service.

Als u te maken krijgt met ontbrekende onderdelen of niet goed functionerende elementen, zorgen wij snel voor een passende oplossing.

Ons team

Maak van uw project een succesverhaal

Björn
bestuurder
Mike
Bestuurder
Robbe
Technieker
Niko
Projectleider
Arthur
Technieker
Axel
Technieker
Timothy
Technieker
Mike
Technieker
Stein
Hoofdtechnieker

Neem nog vandaag contact op!

 

Of u nu uw huis wilt beveiligen, uw bedrijf wilt upgraden, of professionele ondersteuning zoekt als zelfstandig elektricien, HD Elektrotechniek staat voor u klaar.

Ontdek hoe we u kunnen helpen met persoonlijk advies en op maat gemaakte oplossingen die aan uw behoeften en budget voldoen.