Een naadloze integratie van domotica en beveiliging

 

Bij ons kunt u terecht voor de naadloze integratie van elektrische installaties, domotica en beveiligingssystemen in uw woning, kantoor, horecagelegenheid of winkel.

Onze expertise als erkende alarminstallateurs omvat het integreren van inbraakbeveiliging, videofonie, diverse toegangscontroleopties, geavanceerde camerabewaking en branddetectie, en het naadloos samenvoegen tot één overkoepelend geheel.

Met slechts één scherm beheert u moeiteloos alle aspecten van uw beveiliging en domotica.

Elektriciteit & domotica

Totaaloplossingen voor woon- en werkcomfort

Wij bieden uitgebreide elektrische installatie- en domoticadiensten voor  woningen, kantoren, horecagelegenheden en winkels. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in geavanceerde domoticasystemen voor automatisering van verlichting, rolluiken, verwarming en koeling.

We leveren tevens verlichtingsoplossingen voor sfeer, energiebesparing en optimalisatie, met aandacht voor zowel binnen als buiten.

Voor grootschalige projecten zoals kantoren en hotels bieden we lichtstudies voor doordachte en efficiënte verlichting, die bijdraagt aan veiligheid en comfort.

Ontdek diverse elektrische verwarmingsopties bij ons, inclusief radiatoren, accumulatiekachels en convectors. Wij bieden expertise in installatie en reparaties, met maatwerk voor verschillende formaten en vormen van elektrische verwarming. 

Beveiliging

Op maat samengestelde systemen voor een complete gemoedsrust

Wij bieden op maat samengestelde beveiligingssystemen inclusief alarmsystemen met diverse detectoren, draadloze opties, en integratie met branddetectiesystemen voor zowel woningen als bedrijven. Onze systemen bieden niet alleen inbraakdetectie, maar detecteren ook gas, brand en water, en kunnen directe meldingen naar uw telefoon sturen.

Daarnaast zijn we gespecialiseerd in geavanceerde camerabewakingssystemen, waaronder IP-camera’s en Speed Dome camera’s voor uitgebreide monitoring.

Onze toegangscontroleopties variëren van codeklavieren tot vingerafdrukscanners, aangepast aan uw behoeften.

Voor branddetectie bieden we geavanceerde systemen met integratiemogelijkheden en professioneel advies voor uw specifieke situatie, inclusief benodigde attesten en keuringsbewijzen voor verzekeringen. Met onze systemen geniet u van complete gemoedsrust voor zowel uw huis als bedrijf.